Expertise

Animaties

De kracht van 3D-animatie om uw verhaal te vertellen en tot leven te brengen.

3D-animaties zijn digitale beelden of video’s met objecten en personages in drie dimensies. Ze vereisen vaak specialistische software en vaardigheden om te maken en kunnen worden gebruikt om verhalen te vertellen en producten of diensten te presenteren.

Ze kunnen worden gebruikt in verschillende media, zoals film, televisie, games en marketing. 3D-animaties bieden realistische personages en omgevingen en zijn daarom een krachtig middel voor presentaties.

(Serious learning) games

Verbeter uw kennis en vaardigheden met serieuze leergames

Serious learning games, ook wel educatieve games genoemd, zijn interactieve spellen die ontworpen zijn om kennis, vaardigheden of attitudes te versterken.

Ze kunnen worden gebruikt in formele opleidingen, als zelfstandig leermiddel of als aanvulling op een bestaand opleidingsprogramma.

Ze kunnen ook worden gebruikt om complexe of abstracte concepten te verduidelijken. Serious learning games zijn daarom een waardevolle aanvulling op traditionele leermiddelen.

Virtual Reality

Ontdek nieuwe werelden met virtual reality

Virtual Reality (VR) is een technologie die unieke belevingen en interacties mogelijk maakt, zoals rondleidingen, product- en dienstverleningen op afstand, en interactieve trainingen.

Er zijn verschillende VR-apparaten beschikbaar, zoals de professionele Vive met controllers, de betaalbare Google Cardboard voor smartphones, en de Oculus Quest met draadloze VR en ingebouwde bewegingssensoren en controllers.

Augmented reality

Verbind de virtuele en fysieke wereld met augmented reality

Augmented reality (AR) voegt digitale informatie toe aan de werkelijke wereld, zodat u niet alleen tekst of afbeeldingen op een scherm kunt bekijken, maar ook digitale elementen in uw omgeving kunt zien.

AR kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals winkelbelevingen, vaardigheidstrainingen, plaats ontdekkingen, games en het verhogen van de productiviteit. Sommige AR-apps werken met alleen een smartphone-camera, terwijl andere speciaal ontworpen AR-headsets of brillen nodig hebben. AR biedt nieuwe mogelijkheden om informatie te consumeren en om onze omgeving te ervaren.

3D Printen

Transformeer uw ontwerpen in fysieke objecten met 3D-printen

Bij Object Null gebruiken we 3D-printtechnologie om digitale 3D objecten te bouwen tot fysieke objecten met een hoge precisie van 0,2 mm per laag.

We gebruiken verschillende soorten filament en kleuren om kwaliteitsproducten te creëren die van alle kanten bewonderd kunnen worden en die voldoen aan uw verwachtingen.

Wij kunnen ook uw ideeën omzetten in 3D-bestanden die geschikt zijn voor 3D-printen.

3D-visualisaties

Neem uw ontwerpen naar het volgende niveau met 3D-visualisatie

3D-visualisaties zijn digitale modellen of afbeeldingen in drie dimensies die kunnen worden gebruikt om concepten, producten of gebouwen te laten zien in media zoals websites, presentaties en films.

Ze kunnen worden gebruikt om ideeën te communiceren en te presenteren en om de productiviteit te verhogen door processen te visualiseren, gebouwen te plannen of simulaties te maken.

3D-visualisaties zijn een krachtig middel om aandacht te trekken en begrip te versterken.