3D Printen

Elke laag wordt met 0,2 mm precisie gelegd om op deze manier de creatieve digitale 3D objecten op te bouwen tot een fysiek object.

Met filament worden de 3D objecten gebouwd. Door gebruik te maken van verschillende soorten filament en verschillende kleuren is het mogelijk om tot een kwaliteitsproduct te komen die u van alle kanten kunt bewonderen en die aan uw verwachtingen voldoen.

Object Null kan uw ideeën omzetten naar een 3D bestand dat geschikt is om te kunnen 3D printen.

Virtual Reality

Virtual reality is een nieuwe wereld vol mogelijkheden

VR geeft een beleving die u kunt afspelen op verschillende manieren. De professionele Vive waarbij met behulp van controllers kunt interacteren en bewegen in een digitale wereld of de betaalbare Google Cardboard waar vrijwel elke smartphone in past.

U kunt rondleidingen beleven door een productieproces of op afstand een product of dienstverlening bekijken. Maar ook op afstand training geven aan doelgroepen, bestaat tot de mogelijkheden.  Zo word een presentatie een interactieve beleving.

Games

Games maken is geen spelletje. De doelgroep moet zowel online als offline bereikt worden en zo de ins en outs van uw producten begrijpen. Dit kan met behulp van games, bijvoorbeeld via een smartphone of tablet. Multiplayer of met met Virtual reality. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw game bij de doelgroep te brengen en wij helpen u daar graag bij.

Animaties

Met een animatie kun je het verhaal op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren.

Ook kun je animaties als teaser of uitnodiging voor jouw evenement gebruiken.

Visualisaties

 

Een schets van een ruimte of product wordt met een 3D visual aantrekkelijk. Complexe projecten worden op een heldere en beeldende manier levensecht; ze helpen om een realistisch beeld te krijgen van het desbetreffende ruimte of product.

Het uitgangspunt is altijd het ontwikkelen van een sterke 3D visualisatie, dat geschikt is voor presentaties en andere communicatieve doeleinden. Zo kijken we naar hoe jij jouw product op de beste manier kunt overbrengen en creëren we samen het beste resultaat en de beste 3D visualisaties.